gratis verzending!
gratis verzending!

verzending & levering

verzending en Levering

Met onze jaren lange ervaring in diverse artikelen willen wij deze graag met jullie delen via www.gekeproducts.nl

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport, opslag, verpakkingen, en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit onze leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-16 werk dagen.

In verband met COVID-19 kan de levering enige vertraging oplopen.

Wij garanderen geen levertijden, deze zijn geschat.

Controleer of alle verzendinformatie klopt. Als er incorrecte or missende informatie is zijn we genoodzaakt jou te benaderen. Dit kan voor vertraging in je bestelling zorgen. Wanneer een bestelling verschillende producten bevat, kan het voorkomen dat deze apart van elkaar geleverd worden.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid voor nodig.

*met uitzondering op GRATIS artikelen

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.


Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.